Nieuwsbrief december 2022

Lessen
13u00 - 20u00 Woensdag

Contact
+32 9 258 83 83

Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief december 2022

Pia-nootjes website
Gepubliceerd door Lieve · dinsdag 06 dec 2022
NIEUWSBRIEF DECEMBER
1.      Deze maand geen jarigen? Hopelijk heb ik niemand over het hoofd gezien.

2.      Groepsles: zondag 11 december:
we starten om 9u met Elisha, Aster, Jasmijn en Mira: Ouvertüre tot de Notenkraker
Het groepje met de soldatenmars van Pierné heeft vrijaf, want zij zitten dan volop in de examens

Om 10u gaan de kleutertjes bij juf Michelle
De andere kinderen gaan bij juf Lieve voor het repeteren van:
Twinkel
Aunt Rhody (tante Roosje)
Allegro (Ik ben lekker onderweg naar oma)
Indien er tijd over is zou ik ook graag met Mira en Marthe de Ecossaise uit boek 2 al eens doornemen. Ik vermoed dat Isabela en Fanny niet zullen aanwezig zijn omwille van de examens? Indien ze er toch zijn, spelen ze uiteraard mee met Mira en Marthe.
Om 10u45 is er pauze, gevolgd door een zanguurtje met de ouders en de kinderen vanaf 11u tot 12u.

3.      Ons groot feestconcert komt nu echt al dichtbij.Misschien voelt het voor jullie nog niet zo, maar na de volgende groepsles zitten we halfweg wat voorbereidende groepslessen betreft.
Mag ik met aandrang vragen dat alle kinderen op zondag 16 april aanwezig zijn vanaf 10u tot 16u op de Poel voor onze Pianodag? Afhankelijk van de evaluatie van die dag zal er de week nadien een korte generale repetitie doorgaan, met een volledige doorloop.
4.      Van het Jubileumconcert wordt er een professionele audio-en beeldopname gemaakt. Niemand hoeft dus zelf te filmen! Zo kunnen jullie allen ten volle genieten van al het moois dat op jullie zal afkomen, en zal er ook niemand gestoord worden door een plots opspringende ouder of grootouder die zijn oogappel wil filmen. Relax…alles wordt voor jullie gedaan ;-)

5.      Feestvieren en concerteren…tja daar hang wel een prijskaartje aan…Ik ben volop sponsors aan het sprokkelen, zodat ik zeker uit de kosten raak en liefst nog wat opzij kan houden voor Samuel Van Tuyckom. De opbrengst van het concert is voor hem.
Ik stuur bij deze nieuwsbrief een brief die gericht is aan eventuele sponsors. Indien jullie iemand kennen die ons project genegen is, stuur die brief dan gerust door.

Ziezo, dat was het weer voor deze maand. Heel veel groetjes en tot volgende week tijdens de individuele pianolessen en de groepsles op zondag 11/12/22.

Lieve


0
beoordelingen
Pia-Nootjes

Lieve Van der Plaetsen
Molenstraat 70
9940 Ertvelde

+32 9 258 83 83
Created with WebSite X5 evo door LuHa 2022
Terug naar de inhoud